zaterdag 12 oktober 2013

Guilty pleasures: favorite tv-shows

Naast, inmidels afgelopen, all time favorites; Gossip Girl (!), SATC (!!) en Gooische Vrouwen volg ik ook al geruime tijd How I Met Your Mother, Modern Family en Suits. Sinds kort zijn daar Grey's Anatomy (ja, pas laat ontdekt maar wow wat is dit leuk) en New Girl bijgekomen. Nu lijkt het alsof ik geen leven heb, maar ik kijk natuurlijk niet alles tegelijk en bovendien, je moet wat tijdens de herfst hihi...!
Mocht je nu op zoek zijn naar iets totaal anders om te kijken  dan zijn de (hier) minder bekende 'Million Dollar Listing NY' en 'Pregnant in Heels' wat mij betreft aanraders.

Million Dollar Listing New York is een spin-off van Million Dollar Listing maar als je het mij vraagt 10x leuker dan het origineel. Dat is 1. omdat het zich afspeelt in New York en 2. nouja, zie unique selling point 1! Het programma volgt 3 real-estate Agents die zich bezighouden met de aan- en verkoop van appartementen en woningen in New York. Million Dollar Listing New York is echt super leuk om een kijkje te nemen in het fast-life van vele New Yorkers maar ook om ongegeneerd binnen te kunnen kijken in miljoenenappartementen, heerlijk als je net als ik van huizen (en huizen-programma's) houd! Daarnaast is het ook gewoon een lekker wegkijkend reality programma over een paar super ambitieuze jonge (en vaak onuitstaanbare) makelaars die het helemaal maken in NYC. Kortom, behoorlijk inspirerend.

Pregnant in Heels speelt zich ook af in New York (yes, I love it) en is ook een reality tv-serie maar volgens een heel ander concept. Volg superschattige Rosie Pope als 'Maternity Concierge' oftewel, personal assistant voor uhm, zwangere vrouwen. Ze helpt rijke en/of beroemde vrouwen in New York hun huizen baby-proof te maken, organiseert over de top babyshowers en is styliste en ontwerpster van zwangerschapskleding. Wat Rosie's show zo leuk maakt? Haar eigen stijl (stijlvol! elegant!), leuke accent en nuchtere instelling. Plus, NYC again!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten