zondag 9 augustus 2015

Favorites of August 2015, recipes.

Ik ben dol op lijstjes! Naast mijn '101 in 1001 dagen' lijst, de '25 klusjes in minder dan 25 minuten' en de 'tags' vind ik het leuk om telkens een ander lijstje te verzinnen en te maken. Eén van de to-do's op mijn '101' lijst is het uitproberen van verschillende recepten. Dus in deze blogpost volgen een aantal links naar blog-posts met recepten die ik graag uit wil proberen. 

1. Frambozensoufflé met witte chocolade (ja echt!). Klinkt zoo goed, ik kan niet anders dan het een keertje uitproberen. Je kunt het recept hier terugvinden. 
2. 'Strawberry Champagne', oh my. Nog zo één die er te lekker en te goed uit ziet. Doet het vast ook heel goed op een feestje of dineetje. Dus, bij dezen het recept!
3. Mueslitaartje met kwark en fruit, deze kan prima als desert of zelf als ontbijtje. Volgens mij ook nog vrij makkelijk om er telkens een andere twist aan te geven met o.a. verschillend fruit. In ieder geval, je leest er hier alles over ;-) 
4. Watermeloen met feta- salade? Dat klinkt echt als een zomers recept, lekker fris! Ik ben benieuwd en het fijne is, de filmpjes van Foodgloss zijn altijd gemakkelijk te volgen. Dit recept vind je hier op Youtube. 
5. Dit laatste filmpje bevat een aantal zomerse snacks. Jelly-grapefruit? Gegrilde perzik? Yes, here you go!

Wat zijn jouw favoriete recepten? En waar ben je nieuwsgierig naar?

Xoxo Nadine. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten